Skip to main content

Beeldbank AdResults Groningen

Bedrijfsfotografie voor de beeldbank van AdResults

  • Locatie:

    AdResults, Groningen

  • Discipline:

    Bedrijfsfotografie

  • Opdrachtgever:

Persoonlijkheid en professionaliteit uitstralen

Het is belangrijk om te realiseren dat professionele fotografie niet alleen betekent dat de beelden technisch perfect zijn, maar ook dat ze een bepaalde sfeer uitstralen die aansluit bij de persoonlijkheid van het bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde locaties, eigen personeel, of zelfs door het toevoegen van humor of emotie in de beelden.

Als fotograaf vind ik het belangrijk om nauw samen te werken met de afdeling communicatie en marketing van een bedrijf. Communicatie en marketing professionals hebben een goed begrip van de boodschap en identiteit van een bedrijf en kunnen aangeven welke beelden het beste aansluiten bij deze boodschap. Samen bepalen we welke beelden het beste gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden, zoals social media, websites, brochures en andere marketingmateriaal.

Voor AdResults maak ik voornamelijk foto’s voor de website, social media en voor het werven van nieuw personeel. 

Hier is een voorbeeld van hoe de beelden die ik heb gemaakt voor AdResults zijn gebruikt op hun website. De individuele portretfoto’s die ik van alle medewerkers heb gemaakt, zijn gebruikt in een presentatie en geven een beeld van de medewerkers van het bedrijf. Daarnaast is er ook gebruik gemaakt van beelden die een gevoel geven van de sfeer binnen het bedrijf, om de pagina “Werken bij” kracht bij te zetten.

“We hebben Patrick benaderd voor onze bedrijfs- en portretfotografie. Patrick is een fotograaf met oog voor detail en denkt mee met het beeld van de organisatie. Professioneel, hoge en mooie kwaliteit (die snel wordt afgeleverd) en heel prettig om mee samen te werken. Een aanrader!”

Linda Posthuma – Marketing en Communicatie AdResults

Meer projecten bekijken

Copyright Patrick Laan Fotografie