Skip to main content
Project Noisia

Fotografie voor beeldbank AdResults

AdResults is hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Ik verzorg voor Adresults de portretfoto’s, algemene bedrijfsfoto’s van alle medewerkers en foto’s voor hun “Werken bij” pagina. 


Bedrijfsfotografie Self Storage Zuidlaren

Self Storage Zuidlaren is een innovatief bedrijf dat moderne opslag- en bedrijfsruimte aanbiedt. Voor het realiseren van de website heb ik de bedrijfsfotografie verzorgd. 

Project Anne Appelo

Beeldbank adviesbureau Thorbecke B.V.

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties. Het bedrijf richt zich op informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridische zaken en applicaties. Ik voorzie de beeldbank van Thorbecke met foto’s rond de thema’s die zij omarmen.


Fotografie beeldbank Verbufa B.V.

Verbufa ontwikkelt, levert en implementeert processpecifieke machine oplossingen voor de voedingsindustrie. Zowel de machines als het personeel fotografeer ik voor de beeldbank.


Beeldbank Stadkamer Zwolle

Sinds 2017 fotografeer ik voor de beeldbank van Stadkamer. “In Stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen” aldus Stadkamer zelf. De foto’s die ik maak worden gebruikt voor brochures, reclame-uitingen, posters en de website.


Portretfotografie Anne Appelo

Zangeres, musicalster en presentatrice Anne Appelo Komt oorspronkelijk uit de gemeente Kampen. Voor het glossy magazine Bijzonder Kampen heb ik een serie portretfoto’s van haar gemaakt in haar oude vertrouwde omgeving. 


Fotografie Noisia Studio Groningen

Voor de mannen van Noisia hun “caves” mogen vastleggen. Onder andere heb ik mij gericht op de verschillende karakters van Nik, Martijn en Thijs. Ze hebben namelijk alle drie hun eigen studioruimte. Maar welke is van wie?


Copyright Patrick Laan Fotografie