Beeldbank Thorbecke

Beeldbank adviesbureau Thorbecke B.V.

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties. Het bedrijf richt zich op informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridische zaken en applicaties. Ik voorzie de beeldbank van Thorbecke met foto’s rond de thema’s die zij omarmen.


Fotografie beeldbank Verbufa B.V.

Verbufa ontwikkelt, levert en implementeert processpecifieke machine oplossingen voor de voedingsindustrie. Zowel de machines als het personeel fotografeer ik voor de beeldbank.

Project Verbufa

Project Stadkamer

Beeldbank Stadkamer Zwolle

Sinds 2017 fotografeer ik voor de beeldbank van Stadkamer. “In Stadkamer komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen” aldus Stadkamer zelf. De foto’s die ik maak worden gebruikt voor brochures, reclame-uitingen, posters en de website.


Portretfotografie Anne Appelo

Zangeres, musicalster en presentatrice Anne Appelo Komt oorspronkelijk uit de gemeente Kampen. Voor het glossy magazine Bijzonder Kampen heb ik een serie portretfoto’s van haar gemaakt in haar oude vertrouwde omgeving. 

Project Anne Appelo

Project Noisia

Fotografie Noisia Studio Groningen

Voor de mannen van Noisia hun “caves” mogen vastleggen. Onder andere heb ik mij gericht op de verschillende karakters van Nik, Martijn en Thijs. Ze hebben namelijk alle drie hun eigen studioruimte. Maar welke is van wie?


"Met veel enthousiasme en gevoel voor sfeer werk ik aan het maken van aansprekende beelden "

© ALL PICTURES COPYRIGHT 2005-2021 PATRICK LAAN FOTOGRAFIE – FOTOGRAAF GRONINGEN - ZWOLLE

Copyright Patrick Laan Fotografie