Skip to main content

Beeldbank Verbufa B.V.

Fotografie van personeel en machines

  • Locatie:

    Verbufa, Amersfoort

  • Discipline:

    Reclamefotografie

  • Opdrachtgever:

De foto’s worden gebruikt voor brochures, beurzen en de website.

Your Food Solution

Verbufa is een internationaal actief, groeiend bedrijf gevestigd in Amersfoort en Kortrijk (België). Verbufa levert en implementeert processpecifieke machine oplossingen voor de voedingsindustrie.

Voor Verbufa maak ik beelden van hun eigen ontworpen en geproduceerde machines. Daarnaast portretteer ik de  medewerkers voor op de website en/of andere uitingen.

De machines fotografeer ik met een lichte en donkere sfeer. De lichte beelden zijn clean en informatief terwijl de donkere beelden meer verhullen en spanning in zich hebben.

 

Dit is een deel van de contactpagina op de website van Verbufa. Alle medewerkers worden op locatie gefotografeerd tegen een neutrale achtergrond. Zo kunnen ze na het fotograferen weer snel aan het werk. Vervolgens maak ik de portretten vrijstaand en plaats ik ze tegen speciaal voor de portretfoto’s gemaakte achtergronden. Die achtergronden zijn overigens foto’s van twee verschillende plekken in het gebouw van Verbufa in Amersfoort. Kijk voor het gehele resultaat op de website van Verbufa B.V.

Meer projecten bekijken

Copyright Patrick Laan Fotografie